Hamilton és Vettel közelharc! Ismerős helyzet, eltérő végeredmény?

Az idei európai szezon 2 hét alatt lezárul és indul az ázsiai illetve amerikai rész! Korábban azt írtam, hogy Szingapúrig eldől a bajnokság sorsa, de az a helyzet, hogy egy kellően szerencsés/szerencsétlen (oldaltól függően) mai Belga Nagydíjjal már most eldőlhet lényegében!

Ami biztos, hogy Vettel és a Ferrari hatalmas győzelmi kényszerben van, egyszerűen nem létezik más megoldás. Vettelnek a rajtnál illetve a rajt után lesz lehetősége a beállításai révén a támadásra, dűlőre kell vinni gyorsan ezt a harcot, különben úgy járhat, mint tavaly…Hamilton számára bőven elegendő célbaérnie, nem kell túlságosan erőszakosan védenie a pozícióját, ha esetleg leesik az eső, úgyis elveszik minden, ami addig történt, ha meg nem, a második hely is bőven elég ma!

Ocon nem fog sok vizet zavarni feltehetően, Kimi gyorsan megeszi, hatalmas a tempó előnye a Ferrarinak, benne bízhat még a Ferrari, hogy esetleg borsot tör Hamilton orra alá! Hasonlóképp Bottasban a Mercedes, aki ugyan hátulról jön, de legkésőbb a 8-10. kör környékén már bőven ott lehet a 4. helyen! Ezen a 4 autón kívül más nem esélyes a futamon a győzelemre normál lefolyás alatt!

Az első néhány kör ma döntő jelentőségű lehet, szemeket a kijelzőre! :)

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?