Tegnap ért véget az utolsó motorsport esemény az évben, a Szilveszter Rally, amelyet a 19 éves finn pilóta Kalle Rovanperä nyert meg egy Skodával. A fiatal pilótát csak jelentősebb hátrányban tudták követni a magyar versenyzők, akik közül Vincze Ferenc volt a leggyorsabb az új Poloval. A gondok csak a leintés után kezdődtek el, mikor a nézők zokon vették, hogy bizony ennél jobb tempót vártak a hazai pilótáktól!

Miután a helyszínen is elégedetlenek voltak a nézők, Vincze Ferenc a Facebookon próbált magyarázattal szolgálni. A kép minőségéért elnézést kérünk, azóta sem találtunk jobbat a postról:

A szurkolók nem nagyon értékelték, hogy konkrétan csalással lett megvádolva a WRC 2 idei bajnoka, neki is estek a magyar pilótának. Ezeket a hozzászólásokat nem láttuk, mivel a komplett Facebook oldal törlésre került még a tegnapi nap folyamán. Más fórumokon azért még megmaradtak a reakciók, amik hasonló hangneműek ehhez:

Mi a tanulság? Hát talán az, hogy egy tét nélküli szilveszteri barátságos meccs után felesleges vádaskodni, főleg egy nálad jobb pilóta ellene, mert csak te jössz ki rosszul az esetből…