A Ground Effect, illetve a Ground Effect eSport közös nyereményjátékot hirdet, aminek a keretén belül Wéber Gábor új könyvét, a “Forma-1 az új korszak küszöbén”-t lehet megnyerni, egy-egy példányban. A nyereményjátékot a közösen bonyolítja le a két megnevezett szervezet októbertől decemberig.

Kik vehetnek részt a nyereményjátékban?

Bárki, aki követi a két megnevezett YouTube csatorna tartalmait, kivéve ha a Ground Effect, vagy a Team Ground Effect tagja.

Hogyan kerül lebonyolításra?

Október elejétől két párhuzamos adásunkban:

  1. A Ground Effect csatornán a Forma 1-es nagydíjak Kibeszélői alatt
  2. A Ground Effect eSport csatornán az iRacing IR-01 világbajnokság közvetítései alatt

Mindegyik műsorban el fog hangzani egy-egy, a közönségnek intézett kérdés. Ezt egyetlen alkalommal fogjuk feltenni és nem fogjuk más platformon elérhetővé tenni, vagy külön kiemelni. Ez 7-7 kérdést jelent. A játékban résztvevőknek az ezekre adott válaszokat saját maguknak kell feljegyezni, amíg véget nem ér a két szezon. Ekkor egy-egy külön Google kérdőív formájában lehetőséget adunk beküldeni a válaszokat.

Hogyan nevezhetek?

A bajnokságok végén kiadott Google kérdőívek kitöltésével mindenki azonnal nevezi magát a nyereményjátékra, valamint elfogadja annak szabályait. Lehetőség van arra, hogy csak a GE játékára, vagy csak a GEE játékára nevezzetek, nem kötelező mindkét formot kitölteni. A kérdőív formátum lehetőséget ad, hogy többször is kitöltsd azt, viszont egy nevezőtől csak 1-1 választ fogunk elfogadni, méghozzá a legelső teljesen kitöltöttet. A teljes kitöltés alatt az elérhetőségeket és a személyes adatokat is értjük, azok nélkül nem tudjuk értékelni a válaszaitokat. A megadott adatokért felelősséget vállalunk, külső személyeknek nem fogjuk átadni, a játék lezárása után pedig töröljük azokat.

Hogyan zajlik majd a sorsolás?

A szezonzárók után azonnal ki fognak kerülni a kérdőívek, amiket 5 napotok lesz kitölteni. A válaszküldések lezárta után átnézzük a beérkezett megoldásokat és kiválasztjuk a hibátlanokat. A végső sorsolásba csak a hibátlan választ beküldők kerülnek. Ezek után érkezési sorrend szerint minden beküldő kap majd egy számot: a legelőször beküldött hibátlan megoldás az 1. a következő a 2. utána a 3. stb… Miután megállapítottuk az összes helyes megoldás számát, 1-től a helyes megoldások számáig egy-egy véletlenszerű számot fogunk generálni, ami megadja majd a nyertes személyek kilétét. Ha mindkét sorsoláson ugyanaz a játékos jön ki győztesnek, úgy a másodikat megismételjük.

Hogyan értesítünk majd a nyerteseket?

A sorsolások után Facebookon és YouTubeon is kihirdetjük majd az eredményeket, a nyertesekkel pedig a kérdőívben megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot. Budapesti nyertesünk esetén személyes átvételt tudunk biztosítani, egyéb magyarországi lakcím esetén pedig postázzuk majd a nyereményt. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a nyeremény nem váltható be pénzértékére.

Várunk szeretettel mindenkit!